Iris & Niels

Travelling East to West, South to North on two postie bikes. Final destination unknown…

Spiti, Ladakh, Kashmir

Achterstallig onderhoud…

Terwijl we ongeremd doorgaan met ons avontuur en we inmiddels de Himalaya al twee maanden verlaten hebben, heeft het fotografisch bewijs nog steeds geen weg naar het web gevonden. Na ‘s werelds hoogste en indrukwekkendste bergpassen hebben we Ben en Sally naar de Arabische wereld verscheept (waarover later meer). Vanuit de onwerkelijke superlatieven-wereld van Dubai zijn we de verbazingwekkende schoonheid van Oman binnengereden (waarover later meer). Tot dichtbij de grens met Yemen hebben we van de prachtige kust van Oman, de mooiste wildkampeerplekjes en de gastvrijheid van de Omani genoten (waarover later meer). We zijn terug gevlogen naar India en hebben geprobeerd de wereldberoemde grottempels van Ellora en Ajanta te bezoeken (waarover later meer). We missen onze bromfietsen, maar genieten boven verwachting van het reizen met trein, bus en rikshaw (waarover later meer).

We houden de lens gericht en laten de spiegel klapperen, vele miljarden bits en bytes zetten we in een niet eerder vertoonde volgorde, en voor selectie en publicatie blijkt maar weinig tijd…

Dus, totdat we ons ineens ernstig beginnen te vervelen, zullen jullie het moeten doen met de foto’s van weken, maanden geleden. Onze excuses, maar we beloven geen beterschap, want we vervelen ons geen moment!

…Waarover later meer…